Huvudmeny

Ungdomar :
Postat av ChristerMagnusson på 06-06-05 10:20:00 (1037 läsningar)
Ungdomar

Vi gjorde vår bästa match i 1:a halvlek på länge. En mer defensiv uppställning mot vad vi brukar ha och en bra inställning på alla fötter, var det som var skillnaden mot tidigare matcher. Vi jobbade kopiöst, sprang i rätt luckor och visade att vi verkligen ville ge Löftadalen en match. Vi fick tyvärr inte utdelning på en handfull målchanser och 0-1 i halvlek speglade inte matchbilden. Löftadalen skall vara mycket glada för det. Efter hand tröt orken och motståndarna tog mer och mer över matchen. I andra halvlek släppte vi på skärpan och vi var lite för snälla i försvarsspelet. I kombination med att viljan minskade vid 0-3, kom Löftadalen enklare och enklare igenom och gjorde mål.

Motståndarna var duktiga, men vi skall komma ihåg att vi var nära dom i 1 halvlek. Det skall vi ta med oss till nästa match, samt att även om vi släpper in ett eller två mål skall vi inte ge upp. Vi har vänt matcher förr, t.ex. Frillesås.

Veckans ros delar vi ut till Jonny. Han slet djuriskt och visade att han verkligen ville försöka göra allt han kunde för laget. Han sprang hur mycket som helst i 1:a halvlek och tog väl hand om sin del på mittfältet. Det skall alla andra ta lärdom av, dvs att ge allt. Den inställningen är guldvärd.

Utskriftsvänlig sida Skicka denna artikel till en vän Skapa en PDF av denna artikel