Datum 05-04-17 22:58:01 | Ämne: Seniorer

Så var seriepremiären för A-laget avklarad.
Det blev en lyckad premiär ettersom ÅIF slog Löftadalen med 3-2.
Målen i matchen kom till på följande sätt.
1-0 målet gjordes av Viktor som genom att störa målvakten när denne skulle plocka ner ett inlägg fick honom till att tappa bollen. Efter detta var det bara för Viktor att enkelt lägga in bollen i målet.
Kort efter detta fick Löftadalen en hörna som de oturligt för ÅIF slog direkt i mål och genom det kvitterade till 1-1.
ÅIF lät sig dock inte nedslås av detta utan fortsatte att jobba på och en stund senare kom utdelningen då Robin blev brutalt omkullknuffad i staffområdet, domaren hade inget annat val än att blåsa straff.
Staffen togs omhand av Andreas som iskallt satte den i nedre högra hörnet och på så vis fastslog halvtidsresultatet till 2-1 för ÅIF.
Tidigt i andra halvleken ökade Magnus på ledningen till 3-1 genom att mycket vackert trycka in bollen i mål efter ett fint inlägg av Ingemar.
I 85:e minuten reducerade sedan Löftadalen till 3-2 men de tre poängen var aldrig i fara.